Mer om utsläppta ”laxar”

Ibland är det värt att hänvisa tillbaka till en diskussion. Av någon anledning fick jag förvånansvärt många inlägg av nya kommentatorer på min text om Djurens Befrielsefronts utsläppande av regnbåge och öring (?) i Umgranselse. Det som var ännu mer förvånande, med tanke på hur kommentarsfälten i samband med kontroversiella nyheter brukar se ut, är att diskussionen varit relativt nyanserad och faktiskt liknat ett samtal. Med några undantag, som dock kan vara intressanta på sitt sätt ändå. Så läs, begrunda och delta gärna. Bland annat har frågan om våld kommit upp som ju har diskuterats (till leda?) här. Jag rekommenderar den här diskussionen om Icke-våld eller taktik-mångfald. Jag antar att jag fortfarande står, roughly, för en slags Nyanserat icke-våld.

En reaktion på “Mer om utsläppta ”laxar”

  1. Detta är ju seriös ANTI-VÅLD.
    Alla som tycker annorlunda kan ju testa att leva sitt liv i bur.. Och sen bli våldsamt dödad. Detsamma gäller er som ÄTER fiskar och andra djur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>